Samsung J5500 vagy H6400?
E között a 2 tv között vacillálok. Nem tudom, melyik lenne a jobb választás, mivel a 3D-t én nem nagyon használnám, de azért fontos lenne, hogy SmartTV legyen.
Illetve nem tudom, hogy melyiknek lenne szebb a képe, mert mindkettő FullHD.
Ha annyival jobb a H6400, akkor kifizetném a felárát.
Köszi először is a válaszokat. Mindenkép 40"-osba gondolkodom.
De miben annyival jobb a H6400? Ma lemegyek egy közeli üzletbe, ahol megnézem élöbe is, hogy milyen a képe, mert a J5500-zal nekem nem lett volna nagy gondom.
Az meg, hogy lassú lenne, nem értem, mert azzal reklámozzák, hogy 4magos proci van benne :D
És mondom, a 3D-t soha nem használnám, úgyhogy, ha tudnátok ajánlani valamit, ami tudásban és képminőségben kb. Ugyanolyan jó, mint a H6400 az király lenne :D
Nem nagyon értek ezekhez, első okostv-m lesz, de akkor már inkább kifizetem rendesen. Azt se vágom, hogy a 2014-es modell hogy ütheti a 2015-öset, főleg okosságban :D
Igen ezek után el is vetettem a J5500-ast, mostmár a H6400 és a J6200 közül nem tudok dönteni :D
Igazából jelenleg az a fő szempont nálam (gondolom itt azért okosságban már nincs túl nagy különbség), hogy játékoknál mennyire jók, kijön-e a 60 fps?
Illetve TV adást nem is néznék rajta HD-ban, tudom, hogy a sima adásnak így ocsmány képe van, de azért érdekelne, hogy melyiken mennyire vállalhatatlan :D
Játékoknál az input lag értéke a fontos ezt komolyabb tesztekben mérik is. Google.
Az sd adás élvezhetősége a nézési távolásgtól is függ, bár célszerű kerülni ezeket a tartalmakat. Én iptv-t használok, az sd csatornák nézhetőek 2,5-3m-ről egy 55-ös tv-n. Nyilván filmet nem néznék így ,de ha épp valami érdekel, nem kezdek azonnal hányni tőle. :D Focit szoktam nézni, az meg HD, szerencsére.
Nincs túl nagy különbség input lag-ban.
Viszont olvasgattam egy kicsit, és a H6400 is belassul néha.
Illetve nem láttam, hogy felismerne külső winchestert, csak pendrive-ot (?)
Ha nem mediaboxról, hanem ksimán kábelről akarok tv-t nézni, akkor kell szerezni valami kártyát?
Ha egyszer beprogramozta magána a csatornákat, akkor azzal már nem tudok mit csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!