Szerintetek melyik legyen gamer pc vagy ps4?
Na jól van, nyugodj le. A kolléga aki azt mondta, hogy a programozáshoz elég egy olyan gép ami szövegszerkesztőt is tud futtatni, nem arra gondolt, hogy szövegszerkesztéssel foglalkozó informatikusok is lennének. :)
De ha te ezt így gondolod akkor csak rajta, legyél te sokkal vagányabb és bika géppel programozz, hiszen te úgy is jobban tudod.
Szép napot.
Figyelj...16 évesen, egyetem odébb van.
Veszel egy ps-t 100 ért. Aztán mire jön a suli addigra úgyis lessz pénzed és el is adhatod ps-t.
Én világ életemben pc-n játszottam aztán vettem egy konzolt...gépet eladtam és ennyi. Nekem így kényelmes...meg amúgy se költöttem volna annyit a gépemre, hogy ultrán tudjak játszani...ezért ps pont elég.
Használt tékokat veszek, nézem az akciókat stb bf 4,hardline,farcry4,gta5,jc3,crew , kb 30 ezer volt...úgyhogy aprópénz. Na meg ps plus-t vettem még így kapom az ingyen játékokat...
Szóval ja, ps, és nézd ps storeban a leáozásokat...multkor is bloodborn 20-30 ezer röl volt 8 ezerre árazva..s.tb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!