Szerintetek melyik legyen gamer pc vagy ps4?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerösöm ps4-et fog venni és azon tudnánk dying lightozni meg egy másik ismerösömmel meg battlefrontozni meg még egy csomót közösen. De az egyiknek a testvére most megy egyetemre és fejleszti a gépüket és az ismerösöm is játszhatna rajta a másiknak van is egy középkategóriás. És szerintetek melyik? Én nem nagyon tudok dönteni mivel mindig gépen játszottam és eddig nem volt olyan gépem amin nem akadt volna valami konzolom meg sose volt így ezért kicsit a gép felé hajlok. Mert ha gépet vennél akkor i5 gtx970 16gb ddr4-es ram lenne benne ami így max 300-350K költenék rá. Informatikusnak tanulok ugyhogy majd kellenni fog erős gép meg szeretek is velük foglalkozni. De ps4-en meg tök jól játszhatnánk 3-an. Szerintetek melyik? Nem tudok dönteni.

2016. márc. 7. 16:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Meg ha a különféle unreal engine meg hasonlókhoz azért nem elég egy 2 magos processzor. :D
2016. márc. 7. 17:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Meg én nem kis dolgot tervezek csinálni abban se szóval. :D
2016. márc. 7. 18:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Vagy javítsatok ki, ha tévedek, de én így vagyok vele.
2016. márc. 7. 22:33
 14/18 A kérdező kommentje:
A helyesírásért elnézést kérek ezeket telefonról írtam és tekefonról nem könnyű kijavítani.
2016. márc. 8. 18:02
 15/18 anonim válasza:
24%

Na jól van, nyugodj le. A kolléga aki azt mondta, hogy a programozáshoz elég egy olyan gép ami szövegszerkesztőt is tud futtatni, nem arra gondolt, hogy szövegszerkesztéssel foglalkozó informatikusok is lennének. :)

De ha te ezt így gondolod akkor csak rajta, legyél te sokkal vagányabb és bika géppel programozz, hiszen te úgy is jobban tudod.

Szép napot.

2016. márc. 9. 15:50
 16/18 anonim válasza:
bocs de véletlenül átvettem az informatikus szót a szövegből, persze nem informatikusra gondoltam, hanem programozóra. De ez persze semmit sem von le az informatikusok érdemeiből.
2016. márc. 9. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Figyelj...16 évesen, egyetem odébb van.

Veszel egy ps-t 100 ért. Aztán mire jön a suli addigra úgyis lessz pénzed és el is adhatod ps-t.

Én világ életemben pc-n játszottam aztán vettem egy konzolt...gépet eladtam és ennyi. Nekem így kényelmes...meg amúgy se költöttem volna annyit a gépemre, hogy ultrán tudjak játszani...ezért ps pont elég.

Használt tékokat veszek, nézem az akciókat stb bf 4,hardline,farcry4,gta5,jc3,crew , kb 30 ezer volt...úgyhogy aprópénz. Na meg ps plus-t vettem még így kapom az ingyen játékokat...

Szóval ja, ps, és nézd ps storeban a leáozásokat...multkor is bloodborn 20-30 ezer röl volt 8 ezerre árazva..s.tb

2016. márc. 9. 20:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Ps4-el az a gond, hogy már nem lesz olyan sokáig erős. És még valamit. Ha a régi Medal Of Honor 1-el akartok játszani akkor vegyetek olyan kis gépet, de én a mai játékokkal akarok játszani nem ezekkel a régiekkel. :D És miekött azt hinnétek, hogy leszolóm nem!!! Szeretek a régi játékok közül is párat pl a Cossackal még ma is játszanék. :)
2016. márc. 9. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!