Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egyáltalán nem értek a lejátsz...

Egyáltalán nem értek a lejátszó eszközökhöz. Egy eszköz vételében kérném a segítséged?

Figyelt kérdés
Futás közben szeretnék zenét, hanganyagot hallgatni valamin, amit előtte a netről töltöttem rá erre az eszközre (youtubról, hangoskönyv oldaláról stb.) Légyszi segíts, hogy pontosan mit vegyek (és esetleg hol vegyem meg Pesten). Köszönöm.
2016. márc. 4. 11:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszi.

Model:2323c-2; Type: RM-543 van az aksi alatt.

USB-vel összekötni? Na látom, be kell mennem a telefonos boltba és ott kérni segítséget, mert igaz tudom hogyan kell pendrive-ra menteni, de hogyan és mivel kell USB-vel összekötni a gépet a telefonnal, azt már nem tudom.

2016. márc. 4. 13:03
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez megfelel?

[link]

Számítógéppel összekötve másolhatsz rá zenéket mint egy pendrivera.

2016. márc. 4. 13:11
 13/23 A kérdező kommentje:

Jó volt, hogy írtad az aksi mögötti számot, mert a neten rákerestem és találtam egy felhasználói kézikönyvet. Itt biztosan írnak arról, hogyan és mivel lehet valamit áttölteni a telefonra.

Meg azt is látom, 2009-ben jelent meg a készülék. Akkor ezek szerint a SIM-kártyát vettem 2007-ben és ezt a telefont később.

2016. márc. 4. 13:11
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a linket is. Ilyesmire gondoltam, igen.

Ha veszek ilyet pl. a Media Marktban, akkor ott biztosan elmagyarázzák, hogyan kell rátöltenem. Kell ehhez vennem valami közvetőt / átjátszót vagy valamit, ami a számgép és e között közvetít?

Vagy csak beállítom a számgépet és ezt az eszközt, hogy fogadjon adatot és már kész is?

De végül is nem baj, ha nem válaszoltok, mert később úgyis mindent átnézek ezzel az eszközzel kapcsolatosan.

2016. márc. 4. 13:20
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ahogy nézem, ezzel nem nagyon fogsz mp3-at hallgatni.

lejátssza ugyan, de csak 4 MB belső memóriája van, és nincs benne memóriakártya-hely.

Vagy vegyél új telefont, vagy egy MP3 lejátszót.

Igazából egy olcsó telefonnal jobban jársz, mert kb. annyiért vagy drágábban vehetnél egyszerű lejátszót.

2016. márc. 4. 13:23
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi. Akkor megerősítettetek abban, hogy mp3-at vegyek. Új telefonban egyelőre nem gondolkodom.

Bízom benne, nem ezerféle van és könnyű lesz választanom.

2016. márc. 4. 13:25
 17/23 A kérdező kommentje:
(De azért megnézem az olcsóbb telefonokat is és összehasonlítom az mp3 árával.)
2016. márc. 4. 13:27
 18/23 anonim ***** válasza:
50%

"Ha veszek ilyet pl. a Media Marktban"

Ilyent nem biztos hogy az M.M.-ban venni tudsz, mert ez E-bay-es link.

De az a legegyszerűbb, ha oda bemész. Ott nagy a választék, és nekem eddig mindig minden kérdésemre érthetően és kedvesen tudtak felelni.

USB-vel ugyanúgy kell átmásolni, mintha pendrive-ra másolnál. Annyi különbség, hogy a gépeden lévő USB portba egy USB kábelt dugsz, aminek a másik vége pedig az eszközhöz van csatlakoztatva. Ilyenkor a gép ugyanúgy külső tárhelyként kezeli, mint ahogy a pendrive-ot,

Jó esetben egyből felismeri, de ha nem, akkor csak fel kell telepíteni a szoftvert, amit vagy a készülékhez kapsz, vagy a gyártó honlapjáról ingyenesen letölthetsz.

2016. márc. 4. 13:28
 19/23 A kérdező kommentje:

Ezt az E-bay-t is meg fogom nézni. Hallottam, hogy létezik, de igazából semmit nem tudok róla.

Azt hiszem, értem, hogyan kell átmásolnom az mp3-ra. Remélem, az mp3-hoz adnak valami összekötő kábelt. Ha nincs ilyen, akkor majd külön veszek azt is, ha ez szükséges.

Egyszer láttam valakit, hogy a számgép mellé helyezi a telefonját, összekötő kábel nem volt és a számgépre került a telefonban lévő fotó.

Szóval az eladó tényleg biztosan segít, kell-e összekötő kábel vagy valami program a számgépemre és hogyan kell csinálnom.

Köszönöm a konstruktív hozzászólásokat.

2016. márc. 4. 13:37
 20/23 anonim ***** válasza:

Van amihez adnak, van amihez nem, de akkor lehet venni hozzá. Filléres dolog.

Ja, lehet Wi-fin vagy bluetooth-on keresztül is, ha a készülék alkalmas rá.

2016. márc. 4. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!