Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 4 gb ram eleg egy altalanos...

4 gb ram eleg egy altalanos felhasznalonak?

Figyelt kérdés

Vettem egy gepet, 4 ramos alapbol, de en 8at szerettem volna, mert valaki azt tanacsolta a 4 kezd elavult lenni es 8 ramos az o gepe is, vettem is ilyen ram "kartyat", erre kiderult hogy max 4 ramig bovithetos a gep. Azt mondtak ket szervizben is hogy ez igy onmagaban egy jo gepnek szamit. Most. De en nagyjabol 5-10 evig szeretnem hasznalni, szerintetek 4 rammal meddig marad ez meg egy jo gep egy altalanos felhasznalo szamara? Mikor erdemes cserelni vagy tokeletes ez igy ahogy van?:)

Koszonom a valaszokat

2016. márc. 2. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen gep amugy? (csak mert ami "onmagaban eleg jo" az meg laptopban is bovitheto legalabb 8gb-ig)

Ettol fuggetlenul, ha csak bongeszel, meg ilyesmik, akkor eleg lesz a 4gb. Nem sok, de kevesnek sem mondhato.

"szodaval elmegy".

De az biztos, hogy 5-10 ev mulva tobb, mint elavult lesz - mar most siman van 3gb _mobilokban_. Szoval, hogy mi lesz 10 ev mulva... lehet addigra a cipofuzoben tobb ram lesz.

2016. márc. 2. 01:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Macbook white... Max 4 ram lehet benne
2016. márc. 2. 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Macbookot boviteni... jo vicc.

Pontosan nem tudjuk, mindenkinek masok a szokasai, mas zavarja. Nekem pl. keves volt a 8, bovitettem 24-re. Ocsem vigan dolgozik (gep szamara megterhelot) 4giga rammal.

2016. márc. 2. 02:48
 4/5 vatafak ***** válasza:
nincs olyan otthoni számtech kütyü amit 5-10 évig tudnál használni
2016. márc. 2. 06:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Hat, nem tudom... Az OsX is elegge memoriaehes es a frissitesei is egyre erosebb gepet kovetelnek, szoval... Egyszer keves lesz a 4gb ram. De az talan meg 2-3 ev, marmint addig nem fogod erezni igazan, hogy ez mar tenyleg keves.

3. Latod a 24 pont az ami "egyenlore meg foloslegesen sok" De artani biztos nem art, es ha belefer a gepbe, miert ne? Rengeteg dolog profital belole :)

2016. márc. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!