Ezért akár CS:GO vac-bannt is kaphatok?
Figyelt kérdés
két hónappal ezelőtt két könnyed meccset végig aimoztam. Azóta nem merem használni meg nem is akarom mert rájöttem hogy aimmal nincs értelme játszani. Kaphatok így két hónap után vac bannt? (Úgy ha most már tisztességesen játszom? )
Elnézést, ha van bármilyen kifogásotok a helyesírásomról és az aim-ozásról. Előre is köszönök minden választ, trollok off :)
2016. márc. 1. 20:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem meg 1-2 het es ha nem kapsz akkor nem is fogsz! :D általában 2 honapon belul lebukik a tettes
2/4 anonim válasza:
ez sokmindentöl függ, feljelentések, meg hogy vac átnézte-e a fájlokat, meg hasonló. Szerintem erre ugy lehet ne válaszolni hogy: majd kiderül. :DD
3/4 anonim válasza:
Ha a VAC nem fog meg par heten belul, akkor mar nem is fog. Szerintem ezt mar 90%-ban elkerulted.
Overwatchba pedig nem fognak latni semmit, hiszen matchmakingen belul nem csaltal. Ez jelentene hosszabb ideig fenyegetest, de rad egyaltalan nem vonatkozik.
4/4 papics válasza:
töröld le a hacket, és nem bannolnak. biztos tudod, hogy végig fésüli a géped a vac, tehát ha nem is csalsz, de megtalálja a progit, akkor megkapod elméletileg, de gyakorlatilag már nem tom'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!