Mi okozhatja azt hogy a TV/Monitor pc-re kötve csak és kizárólag film vagy videó nézés közben vízszintesen csíkok jelennek meg és vibrál a képernyő?
Figyelt kérdés
Videó kártyát cseréltem már nagyobbra, vezetékeket is, eddig senki nem tudta megmondani mi okozhatja.2016. febr. 28. 20:26
2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen! Minden oké e téren. Sok embert és elméletileg hozzáértőt kérdeztem már, a legújabb tipp hogy gyenge a videó kártya(MSI GeForce 210 LP 1GB) pedig nincs egy hete h vettem. Illetve hogy a processzor is kevés(Intel celeron 1.90GHz) Na de most akkor ne vegyek új tévét a pc mellé ha nem tudom a gépem fejleszteni? Ha így közelítem meg a dolgot is bosszantó...
2016. febr. 28. 22:05
3/9 anonim válasza:
VGA csere előtt is ilyen volt?
Mekkora felbontást használsz?
Mivel játszod le a videót?
VGA tuningolva van?
Melyik csatlakozót használod?(DVI/HDMI..)
Minden videónál fenn áll a helyzet? Egy 240p-s nél és egy 1080p-s nél egyaránt?
4/9 anonim válasza:
Mi a helyzet a hőmérséklettel?
Aida64-el nézd meg terhelés alatt mit produkál.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen,már előtte is ilyen volt, a régi videó kártyával és az alaplapival is,azután vettem egy újat.De nem lett jobb. 1920x1080 60 hz. Youtubon néztem filmet az összes létező felbontásban. Online film oldalakon,illetve cd-ről és windows media playerről is, de mindegyikkel produkálja. Mindkét hdmi-t, dvi és a hagyományos csatlakozót is végigjártam,szintén zenész.Nincs a videó kártyával babrálva sem tuningolva, ahogy a boltban adták ( MSI 210 1GB DDR3 64bit N210-MD1GD3H/LP)
2016. febr. 29. 16:11
6/9 A kérdező kommentje:
Telepitettem a fent nevezett programot, de sülthal vagyok hozzá.
2016. febr. 29. 16:24
7/9 anonim válasza:
Megynyitod a programot majd
'Számítógép'-->'Érzékelő' fül alatt ki fogja írni az alaplap,vga,cpu.. hőmérsékletét. Ha a hdd-t is látni akarod akkor írj be 1 serial-t, neten rengeteg működő van.Terhelés alatt (pl. nézz egy videót negyed óráig) küldj egy képernyőmentést a programról.
9/9 A kérdező kommentje:
Mellékeltem fentebb a linket. Nekem nem sokat mondanak a mért adatok...
2016. márc. 4. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!