CS:GO drop [LAPTOP] Mi az oka annak, hogy régebben 100-150-ig terjedt az fps-em, és lecseréltem HDD-t SSD-re, és 15-40-ig terjed már? Többi info lent.
Tehát. Eddig volt egy egy terrás Samsung HDD-m, tönkrement, nem kapcsolt be a gép, venni kellett újat. Vettem bele egy 240gb-s SSD-t,pontosan Sandisk SSD PLUS.
Mikor HDD volt benne win10 volt, most win7(lehet ez lehet a probléma bár kétlem). Feltelepítettem pár játékot, ebből teszteltem egyet, a CS:GO-t. Mindent low-ra vettem, régen HDD-val textúra közepesen volt karakterek kidolgozottsága közepes, FXAA 4x-es, így volt 100-150fps. Most minden low, és így 15-60fps körül van, de legtöbbször 30 fps. Magokat is úgy használja mint régen, minden ugyan az teljesen, csak SSD van benne. Amúgy az SSD 240gigás, és minden feltelepített cuccal most van 136GB szabad tárhelyem. Nem a cs:go-val van a baj, kipróbáltam más játékot is, ott is ugyanezt tapasztaltam. Driverek telepítve vannak.
Egyébként itt vannak a gép egyes részletei:
-Proci: Intel Core i5-33337U CPU @ 1.80 GHz
-6 GB RAM
-Videókártyák: -AMD Radeon HD 8730M
-Intel HD Graphics 4000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!