Melyik a legjobb laptop, illetve számítógép?
Teljesen értelmetlen kérdés - de ezzel te is tisztában vagy.
Most őszintén: ennyire unatkozol?
Sokminden számít, ezt így nem lehet meghatározni! De például: én max. 140 ezerért akarok majd laptopot venni, ennyiért pedig az Acer Aspire E5-572G-33KP a jelöltem, ennél jobbat nem találtam a keretemen belül.
Szóval attól is függ a dolog, hogy mennyi pénzed van rá, és hogy mikre használnád. Persze anyagi kereten belül azért illik a legjobbat ajánlani/venni.
"Persze anyagi kereten belül azért illik a legjobbat ajánlani/venni."
De nem mindegy a cél, amire a gépet szánják ( a tárhely a fontos, a processzor sebesség, a nagy memória, a tárhely mérete, a kijelző mérete, a felbontás maximuma, ...?). Az sem mindegy, hogy az árban milyen plusz tényező van benne. ( Legálisan telepített, újra telepíthető Win., vagy csak Linux, kiterjesztett garancia, háztól - házig garancia, ingyenes felhő tárhely, valamilyen ajándék kiegészítő...)
Néhány alap dolog manapság, amiket egy modern laptoptól vagy pc-től elvárnék: - Legalább 8 GB memória
- 240 GB SSD plusz 1Terra HDD
- 2GB-os videókártya
- minimum 5. generációs i5-ös proci,
itt persze jobb a magasabb órajel.
Persze ez függ a pénztárcától, igényektől, a felhasználás jellegétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!