Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen psp-t vegyek, ha a GTA...

Milyen psp-t vegyek, ha a GTA 5-el szeretnék játszani?

Figyelt kérdés
Sajnos nem igazan vagyok jartas ebbe a temaba, azert kellene mert sokat fogok utazni.
2016. febr. 22. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Psp már egy egyáltalán nem támogatott kézi konzol.Ha Sony akkor ps3 vagy ps4 ha Microsoft akkor x360 vagy xbox one.
2016. febr. 22. 11:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel nekem UTAZASHOZ kell...mint emlitettem. A ps3at mihez csatlakoztassam? A visszapillantóhoz?
2016. febr. 22. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
psp-re nincs gta 5, talán ps vitára, de szerintem arra sem. Psp ami gta van az a vice city stories és Liberty City Stories, legalábbis én ezekről tudok.
2016. febr. 22. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor írd le hogy mindenképpen hordozható eszköz kell mert itt senki nem gondolat olvasó.Ebben az esetben viszont fentebb van a válasz.
2016. febr. 22. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Internet hozzáférés, PS4 és egy PS vita kell hozzá, aztán remote play-el interneten keresztül az összes ps4-es játékkal játszatsz. Illetve xperia telefonokkal, tablettel is működik a dolog, még lehet kapni adaptert is, amivel rá lehet cuppantani a ps4 kontrollerére.
2016. febr. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!