Van egy elég régi Samsung LCD tévém és a szervíz menüben elbarmoltam pár dolgot. Vissza tudom állítani valahogy?
Figyelt kérdés
A tévé működik, csak eléggé elrosszult a kép, próbálta reset-et is, de nem javult meg. A tévé típusa: LE32S81BX/XEC2016. febr. 19. 04:09
1/3 anonim válasza:
Ez a B650 samsung resete távirányítóval tudsz belépni
szerviz menübe való belépés
Nem emlékszel mit állítottál el?
Nem lehet, hogy nem is beállítás miatt van, hanem pont tönkre ment?
Ez mikori tv? Melyik évjárat?
2/3 A kérdező kommentje:
Üdv. Úgy tudom 2007-es évjárat. Azért gondolom, hogy elállítás baj van, mert pont azóta lett rossz a kép. Nem kellet volna belenyúlnom tudom.
2016. febr. 19. 05:06
3/3 D.O.81 válasza:
Üdv!
A RESET a factory menüre hatástalan. Ha nem tudod visszaállítani fel kell venni a kapcsolatot a gyártóval, vagy a szervizzel.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!