USb csatlakozás után nem működik az mp4-em. Miért?
Figyelt kérdés
Nem választottam le a sz.gépről, de nem is húztam ki, csak azután, hogy kikapcsolt a gép. Viszont mikor rámentem a sz.gép kikapcsolására, akkor elkezdte telepíteni a frissítéseket és csak azután kapcsolt ki. én ekkor húztam le róla az mp4-et. azóta nem működik. sz.gép felismeri. ha be akarom kapcsolni, akkor elkezd betölteni aztán kikapcsol... reset-re nem reagál. mit csináljak?
amúgy sony walkman a márkája.
2010. márc. 30. 23:08
1/5 anonim válasza:
dugd be egy másik USB portra és működni fog
2/5 A kérdező kommentje:
De ha rádugom a gépre akkor jó, viszont ha lehúzom és hallgatni akarom akkor nem működik! :S
2010. ápr. 1. 00:18
3/5 anonim válasza:
sony stage programmal tedd rá a zenéket,mert a sony walkmanek csak úgy működnek
4/5 A kérdező kommentje:
nem értitek :D
már több mint 1 éve emgvan az mp4... eddig is raktam rá zenéket, memóriakártyaként kezelve és semmi baja nem volt!
most viszont nem működik,miután leválasztottam a gépről!
2010. ápr. 1. 14:04
5/5 anonim válasza:
tegyé rá új szoftot,gugliban rá tudsz keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!