Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez miért van? Normálisan újra...

Ez miért van? Normálisan újra lett rakva a gépem de nem jó.

Figyelt kérdés

A gépem lassú volt meg minden ezért újra lett telepitve.De amikor vissza kaptam akkor a fűllhalgatóm valamiért már nem akart működni.Pedig jó.Fajtája:(Jetion)JT-DEP079

Semmi nem akar működni.Valahogy a hangszóróra át vettem a Youtubet meg a skypot.De igy nem szeretnék skypolni mert mindenki halja.Szóva,valami tipp,hogy oldjam meg?Rendesen be van gyugva a helyére+Fel van halkitva minden fúlra.

(A gépen Windows 7 Home Premium van)

2016. febr. 17. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Megfelelő driver van fent?
2016. febr. 17. 20:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Most feltelepitettem a legújabbat(Nvidia GeForce GT220).Minden kész de semmi.Meg van a Vezérlő pult meg az NVidia Experience.De semmi.
2016. febr. 18. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!