Használ még valaki videomagnót?
Üdv!
Én momentán videomagnó párti vagyok. Van egy rakás olyan filmem, ami még a gyökér mindent újraszinkronizálunk korszak előtt készült és vettem fel. Ami mára már élvezhetetlen az elszúrt szinkron miatt. És ezeket a szinkronokat adják ki DVD-re is. Amennyiben meg fent van a neten, az sem biztos, hogy az eredeti szinkronnal lelhető fel.
Sajnos a sok "életből felmentett", magát gyereknevelésre alkalmasnak mondott szülő, a felelősséget a médiára terheli, mivel azt hiszi, hogy a kölyke abból tanul, amit lát (tisztelet a kivételnek). Ebből következik az is, hogy a régi poénokkal és beszólásokkal teli akciófilmek, vígjátékok értelmetlenné, élvezhetetlenné válnak.
Továbbá vannak olyan vidókazettáim, melyek több, mint 25 évesek és még mindig élvezhető a rajtuk lévő anyag, bár látszik már ezeken a szalagokon a lemágneseződés jelei.
Üdv.
Én szoktam néha használni, régen sokat néztem horrorfilmeket VHS kazettán, és nemcsak VHS-en hanem Betamax kazettán is!
A fiam még gyakrabban használ videomagnót, magyar TV csatornák arculatait szokta visszanézni rajtuk, amiket régebben felvett rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!