Mzoleeka kérdése:
Xbox one vagy PS4? Melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 12:11
2/5 anonim válasza:
Amelyiknek az exkluzívjai érdekelnek téged.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából a kinect érdekel, de játék szempontjából a ps4-et jobban dícsérik. Tényleg jobb lehet? Mondjuk az xbox drágább is.
2016. febr. 15. 19:30
4/5 anonim válasza:
Ugyan annyi egyébként a két gép.
Amúgy már 100000000x el lett mondva , hogy nézd meg miket adnak/adtak ki rájuk és amik jobban bejönnek azt...m2 nél van camera táncikálni szal...
Ill ha van spanodnak vmeik akkor nyílván azt , hogy tudjatok eggyüt játszani.
5/5 anonim válasza:
Nincs különbség, ami óriási előnyt vagy hátrányt jelentene bármelyik konzolnál,(az XO-ban a CPU erősebb a PS-ben a GPU) nekem XO van de veszek egy PS4-et is mert, nem szeretem a kompromisszumokat,
Amit előttem írtak nézd meg mi van a haveroknak hogy tudjatok együtt játszani, vagy az exclusíve game-ket vagy ha számít akkor az XO-n futnak az Xbox360 játékok is, és Live még mindig jobb 1-2 lépéssel.
Mindkettő konzol, ugyanazt a kikapcsolódást biztosítja aminek a lényege a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!