Valaki tud ajánlani egy jó PSX / PS1 emulátort (Galaxy S3 Neo)?
Figyelt kérdés
Kettőt már kiprobáltam de igazán egyik sem vált be. Az egyik az EPSXE, a másik az FPSE mind a kettő megy úgy ahogy de nem tökéletesen az első szinte mindig befagy, a másik meg kidob egy pár perc után. Az emulárorok legfrisebb verziói ezek az előző verziók még szörnyűbben működnek2016. febr. 12. 21:40
1/7 anonim válasza:
Hát ennél jobbat sajnos nem találsz Androidra, ha jól tudom más nagyon nincs is. Vagy veszel egy jó gépet és azon viszed, vagy veszel egy új telót. Ennyi
2/7 A kérdező kommentje:
Ebben csak két dolog akadályozott meg akkor mikor tudtam volna venni, az első olyant akartam venni amelyiket nem csak szervizbe tudják szétszedni, kettő hogyha kimulik vagy befagy valamiért a teló akkor az én módszeremmel tudjam a hibát orvosolni (kiveszem a kártyát, akksit)
2016. febr. 15. 18:41
3/7 anonim válasza:
Tényleg igazad van, fontos lehet ez a kritérium. Géped nincs? Ha van, leírnád az adataid?
4/7 A kérdező kommentje:
Azzal macerás lenne 1 gb rammal, valami 2016-os forrás kellene hogy az xp-t még milyen vírusírtok támogatják vagy valamilyen linux vagy hanem porfogóként fog az asztalon csücsülni
2016. febr. 15. 23:36
5/7 A kérdező kommentje:
Dell latitude d630
Intel core duo t7100 processzor
Wddm videókártya
1 gb ram
--------------
Game over
--------------
Ezután már csak a teló van, törött lábbal nehéz lesz pénzt keresni
2016. febr. 15. 23:43
6/7 anonim válasza:
Akkor sjnos,ez van. Egy másik lehetőség hogy veszel egy ps1-et használtan, olcsón. Valamire csak jó lenne :)
7/7 A kérdező kommentje:
A 2.0.0 verziostol az ePSXe már tokeletesen futt minden
2016. jún. 5. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!