Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki tud ajánlani egy jó...

Valaki tud ajánlani egy jó PSX / PS1 emulátort (Galaxy S3 Neo)?

Figyelt kérdés
Kettőt már kiprobáltam de igazán egyik sem vált be. Az egyik az EPSXE, a másik az FPSE mind a kettő megy úgy ahogy de nem tökéletesen az első szinte mindig befagy, a másik meg kidob egy pár perc után. Az emulárorok legfrisebb verziói ezek az előző verziók még szörnyűbben működnek

2016. febr. 12. 21:40
 1/7 anonim válasza:
Hát ennél jobbat sajnos nem találsz Androidra, ha jól tudom más nagyon nincs is. Vagy veszel egy jó gépet és azon viszed, vagy veszel egy új telót. Ennyi
2016. febr. 15. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Ebben csak két dolog akadályozott meg akkor mikor tudtam volna venni, az első olyant akartam venni amelyiket nem csak szervizbe tudják szétszedni, kettő hogyha kimulik vagy befagy valamiért a teló akkor az én módszeremmel tudjam a hibát orvosolni (kiveszem a kártyát, akksit)
2016. febr. 15. 18:41
 3/7 anonim válasza:
Tényleg igazad van, fontos lehet ez a kritérium. Géped nincs? Ha van, leírnád az adataid?
2016. febr. 15. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Azzal macerás lenne 1 gb rammal, valami 2016-os forrás kellene hogy az xp-t még milyen vírusírtok támogatják vagy valamilyen linux vagy hanem porfogóként fog az asztalon csücsülni
2016. febr. 15. 23:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Dell latitude d630

Intel core duo t7100 processzor

Wddm videókártya

1 gb ram

--------------

Game over

--------------

Ezután már csak a teló van, törött lábbal nehéz lesz pénzt keresni

2016. febr. 15. 23:43
 6/7 anonim válasza:
Akkor sjnos,ez van. Egy másik lehetőség hogy veszel egy ps1-et használtan, olcsón. Valamire csak jó lenne :)
2016. febr. 16. 06:03
 7/7 A kérdező kommentje:
A 2.0.0 verziostol az ePSXe már tokeletesen futt minden
2016. jún. 5. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!