Milyen ebook olvasót vegyek?
Szerintem gyűjtsd össze az igényeidet és az alapján keresgélj. Érintős vagy gombos? Kell-e világítás? Milyen formátumokban vannak könyveid?
E-inkes legyen mindenképp és 6 colosat ajánlanék.
Az alap válasz, hogy vegyél Kindle-t, de én nem gondolkodnék ennyire egysíkúan. Van a családban Koobe és Alcor is, egyikkel sem volt semmi probléma (3 illetve 1,5 évesek) és annyiból jobbak talán, hogy szinte minden formátumot kezelnek. A Kindle is jó, de a konvertálgatás néha bosszantó tud lenni. De mostanában már itthon is könnyű beszerezni és árban sem hatalmas a különbség, úgyhogy érdemes megnézni.
Wayteq (vagy valami hasonló) nevűt nem ajánlok, ismerős vett egyet, rögtön csereszavatos volt. Az új pár nap után ment szervízbe. Aztán a garancia után néhány nappal végleg kimúlt. De a neten is pocsék véleményekkel vannak róla.
Mindenképpen e-inkest.
Nekem 2014-es Kindle van, tökéletesen elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!