Miért volt ilyen csúnya a 4k tv képe?
Figyelt kérdés
Ma voltam a mediamarktban és nézegettem a 4k tvket és valami eszméletlen ocsmány képük volt (400-600 ezer forintos tv ről beszélek), amin nem az a samsungos,sonys stb tesztvideó ment az valami irgalmatlan ronda képet mutatott, én is akartam 4k tv-t venni ezért is voltam nézegetni ezeket de akkor ezek ilyen ocsmány képet fognak mutatni ha nem 4k felvételeket nézek rajta?2016. febr. 11. 00:35
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg analóg adás ment rajta. Az ilyen tévékhez már elvárt a digit forrás.
2/5 anonim válasza:
Mert adás is kell hozzá hiába a mai szuper tévék sajnos az átlag adások nem érnek semmit.
3/5 vatafak válasza:
a gyatra szolgáltató pont ilyen minőséget fog biztosítani mikor hazaérsz a csudatévével, nagyon rendes a MM hogy bemutatja mire számítson az ember :)
mellesleg ezért gondolom parasztvakításnak az egész uhdtv dolgot. a hd adások (normális szolgáltatótól) már így is zavazóan részletgazdagok tudnak lenni egy 150cm es tv-n...
4/5 anonim válasza:
A tartalomnak is 4k-snak kell lennie, hogy élvezhesd a tv előnyeit. Az analóg adások ugyanolyan felbontással érkeznek, mint a kisebb tv-ken (amiken szintúgy nem túl szép, de nézhetőbb mint a nagyon)
Ha nem adásokat akarsz nézni hanem mondjuk 4k-s filmeket akkor "megéri"
5/5 anonim válasza:
Mert maga a műsor felbontása közel sincs olyan nagy, mint a tv képernyőjének felbontása. HD minőségű csatornák még nézhetőek rajta, de ha sima felbontású/minőségű adásokat is szeretnél normálisan nézni, akkor legfeljebb Full HD, annál nagyobb felbontásút nem érdemes venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!