Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudok online megtanulni...

Hol tudok online megtanulni szintetizátoron játszani?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy szintetizátort és szeretnék jobban megtanulni rajta, de kéne egy olyan oldal/videó, ahol ez lehetséges. Már letudom ütni az alap akkordokat, meg tudok már néhány dolgot, de értitek... :)

2016. febr. 7. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
youtube?
2016. febr. 7. 11:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Azon belül?
2016. febr. 7. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Kereső?
2016. febr. 7. 12:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Esetleg linket vagy valamit ha lehet... De válaszolok a kérdésedre, hogy lásd... Mint már írtam, kerestem, meg nézegettem oldalakat, amikből valamennyi dolgot megtudtam, de úgy érzem ez kevés.

De itt nem te kérdezel, hanem én. Ha nem tudsz normális választ adni a kérdésemre, akkor kérlek hagyd el ezt az oldalt. Köszönöm!

2016. febr. 7. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt írtad korábban szeretnél megtanulni zongorázni!

Ahhoz képest szerintem nem a megfelelö irányba indultál el.

A zongorán való játék az 10 ujas bal kéz jobb kéz egyformán

"dolgozik". Az hogy valaki letud ütni egy két akkordot, vagy

még rosszabb amikor bal kézzel 1 ujjal nyomogatja az automata

kísérethez a billentyüt, nem zongorázás! DE ahogy írtad itt te kérdezel :)) így akkor maradjunk ennél, Youtube oktató anyag : https://www.youtube.com/watch?v=RRMT0z9EM3o

Illetve PDF. formátumba segéd anyag kezdöknek

[link]

[link]

2016. febr. 8. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. febr. 10. 14:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Oh igen... Most látom, hogy ezt már én megcsináltam, tehát már végig futottam a videón is amit küldtél :D Ez alapján tudom az alapokat :D De asszem már találtam egy oldalt :) De ha tudtok még mondani oktató jellegű videókat/anyagokat, akkor azt szívesen megnézném, köszönöm :)
2016. febr. 10. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Van sok youtube videó, ahol a "Synthesia" nevű programot használják...

Keress rá AsdKeys-re vagy a SheetMusicBoss-ra...

2019. aug. 11. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!