Windows 10, realtek hálózat kártya, nincs ethernet kapcsolat?
Realtek RTL8139/810x fanuky FAst Ethernet NIC 2 hálozat kártya, amit meg is talál a gép márt látom a device managerbe, de hiába dugom be a kábelt nincs semilyen kapcsolat, azt írja h a kábel nincs bedugva... drivert próbáltam letörölni, visszarakni, letöltöttem a legfrissebbet a realtek oldalról, de semmi.
Amúgy ha bedugom a kábelt akkor nem világít, próbáltam 2 külömböző pci portban is, és 2 azonos realtek hálózat kártyával, de semmi.. a kártyát felismeri de mégsincs kapcsolat. Hogyan oldahatnám meg?
(windows 10)
Nekem Win7-tel játszotta el ugyanezt a Microsoft! Úgy frissitette a háttérben a Windows Defendert, hogy nem tudtam róla és kikapcsoltam. Egyszerűen kinyírta a hálózati adapert, se kábellel, se wifivel nem ment a net. Drivert sem lehetett frissiteni. Rendszergazda barátomnak több órai munkával sikerült legalább a kábeleset kijavítani, a wifi nem fogadja el a saját jelszavamat. Mivel sikerült? Javító telepítéssel, a teljes Visual Studió cseréjével.
Egyszóval a Microsoft okozza.
Olvasd el, anyázás Redmond felé igencsak indokolt. Nem vagy egyedül a gondoddal.
Én is belefutottam ebbe, most le van tiltva a Windows Update-ban az automatikus frissités és az ajánlott is (kivettem a pipát), mert velem ne szórakozzon a Micro@ss! Ne töltögessen le az én számlámra Windows10-et, az engedélyem nélkül és ne lője ki ennek érdekében a drivereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!