Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » G2A . Ez az oldal megbízható?

G2A . Ez az oldal megbízható?

Figyelt kérdés
Halottam erről az oldalról és megnéztem , láttam hogy elég jó árak vannak ezért gondoltam hogy kéne 1-2 játékot venni , de nem voltam benne biztos hogy ez megbízható meg azt se tudtam hogy működik , egy kis segítséget kérhetek?
2016. febr. 4. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már vásároltam rajta és nem volt vele gondom. Arra kell figyelni, hogy olyat ne vegyél meg, amit csak Oroszországban lehet aktiválni. Ott általában fel is tüntetik, hogy RU.

Szoktam hozzá venni Shield-et is, +1€, elvileg, ha bármi gond lenne a kóddal, akkor térítenek. De nekem még nem volt gondom.

Paypal-lel fizetek, nekem az a legegyszerűbb, de megy kártyával is.

A kiírt árak nem tartalmazzák az áfát, az minden országban más, magyarban 27%, németben 19%. Fizetés előtt megnézheted, hogy mennyi lesz a tényleges ára a játéknak és eldöntheted, hogy tényleg meg akarod e venni.

2016. febr. 10. 08:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem , köszönöm:)

Akkor kipróbálom !:D

2016. febr. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!