Szerintetek Playstation 4 vagy xbox one a jobb?
Nézd meg a játékokat és azt vedd meg amelyikre több olyan játék van ami tetszik. Ill ha barátaidnak is van konzolja akkor olyat vegyél ami nekik van, hogy tudjatok együtt játszani.
Olyan kicsi különbségek vannak a nextgen konzolok közt (szvsz) amit csak akkor veszel észre amikor egymás mellett futnak. Errek meg ugye nem sok esély van...
Szerintem Xbox One az jobb konzol, de a Ps4 is nagyon jó.
Én inkább Xbox One-t vennék.
A 2 tábort összeugrasztó kérdés
1. barátoknak melyik van. már ha akartok együtt játszani
2. controller kényelmessége
3. az exklúzív játékok (xbox halo,forza. PS gran turismo...)
win 10 el összetudod kapcsolni a géped az xboxal meg a lumiás cuccaiddal :D
Az olyan dumákra ne hallgass hogy ennek szar a controllere vagy szar a halo meg ennek jobb a procija. faszt érdekli ugyis csak játszani akarsz rajta.
Nekem Xbox 360-am volt ami ugye az xbox 2-es és nagyon király gép volt. Kivéve azt hogy néha meghibásodott a videokártya.
De szerintem külsőre is és játékokra nézve is jobb az xbox.
olyan király amerikai külseje van.
xbox 2 is jobban nézett ki mint a PS3 szerintem. Mondjuk abban meg már volt Blu-ray.
Akkor igazából rajtad múlik
De a kontroller kényelmessége szerintem segít meghozni a döntésed vagy ahogy te érzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!