Szerintetek Playstation 4 vagy xbox one a jobb?

Figyelt kérdés

2016. febr. 3. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg a játékokat és azt vedd meg amelyikre több olyan játék van ami tetszik. Ill ha barátaidnak is van konzolja akkor olyat vegyél ami nekik van, hogy tudjatok együtt játszani.

Olyan kicsi különbségek vannak a nextgen konzolok közt (szvsz) amit csak akkor veszel észre amikor egymás mellett futnak. Errek meg ugye nem sok esély van...

2016. febr. 3. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek, amelyikre több a számodra szimpatikusabb játék (kiemelném az exkluzív címeket, amelyek csak az adott konzolra elérhetőek), azt vegyed!
2016. febr. 3. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem Xbox One az jobb konzol, de a Ps4 is nagyon jó.

Én inkább Xbox One-t vennék.

2016. febr. 3. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:

A 2 tábort összeugrasztó kérdés

1. barátoknak melyik van. már ha akartok együtt játszani

2. controller kényelmessége

3. az exklúzív játékok (xbox halo,forza. PS gran turismo...)

win 10 el összetudod kapcsolni a géped az xboxal meg a lumiás cuccaiddal :D

Az olyan dumákra ne hallgass hogy ennek szar a controllere vagy szar a halo meg ennek jobb a procija. faszt érdekli ugyis csak játszani akarsz rajta.

2016. febr. 3. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem Xbox 360-am volt ami ugye az xbox 2-es és nagyon király gép volt. Kivéve azt hogy néha meghibásodott a videokártya.

De szerintem külsőre is és játékokra nézve is jobb az xbox.

olyan király amerikai külseje van.

xbox 2 is jobban nézett ki mint a PS3 szerintem. Mondjuk abban meg már volt Blu-ray.

2016. febr. 3. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
egy baratomnak sincs xbox-a de playstation-ja sincs.need for speed es gta pedig mindkettore van
2016. febr. 3. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor igazából rajtad múlik

De a kontroller kényelmessége szerintem segít meghozni a döntésed vagy ahogy te érzed

2016. febr. 5. 14:37
 8/8 anonim válasza:
Nekem xbox one-om van es csak ajanlani tudom, akonzolja modern es letisztult, ami nekem bejon, es ha jol tudom olcsobbak a jatekok is hozza.Windows 10-zel es teloval is osszekotheto, tehat en az xboxot javasolnam
2016. febr. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!