Klöztl József kérdése:
1 set-top box-ról lehet egyszerre több tévét nézni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 08:09
1/6 Koplárovics Béci válasza:
Lehet, legfeljebb jelelosztó kell (scart vagy HDMI, vagy amit tud az STB). Viszont minden tv-n ugyanaz fog menni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,100%-os a válaszod.Már tudtam a választ,de gondoltam mást is érdekel.Egyszerre működik az analog és a digitális kimenet is.Így a pc monitorom is tévéként tud működni.A hdmi kábelt dvi átalakítóval használva van kép.A hangot a scart csatlakozót megosztva szedtem le.Pár ezer foritból lett tévém.
2016. febr. 1. 10:16
3/6 anonim válasza:
Monitortévét is árulnak, mindkét fukciót tudja.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy tudattad velem,de már volt monitorom,minek venni akkor másikat?
2016. febr. 1. 14:22
5/6 Koplárovics Béci válasza:
Nekem is a monitorom a fullHD tv-m. UPC set-top-box, HD csomag, a hangot én mondjuk digitálisat használok házimozi-erősítőn. Plusz van egy HDMI-switchem, amivel tudok kapcsolni gép és upc (és telefon+OTG kábel) között. A stb még rá van kötve scarton egy digitalizáló kártyára, így elméletileg felvenni is tudok a géppel (de nem szoktam, mert valami nem jól működik vele).
6/6 anonim válasza:
Ha van a laptopon HDMI csatlakozó, akkor csak ilyen kábelt kell venni és a netes filmek és videók nézhetők a tévén, nagy képernyőn. Persze ha azon is van ilyen csatlakozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!