Elektromos cigaretta annak aki nem is igazán dohányzik?

Figyelt kérdés

Hetente szívok el mostanában 3 szál cigit...nem hiszem hogy rá lennék szokva, de tetszik maga a letüdőzés, meg a cigizés, és nem is a "nikotin hiány" miatt akarok cigizni, hanem mert "menő" és tetszik is..

Elektromos cigit találtam egy olyat, hogy annak, aki napi 10-15 szál cigit szív el..Az jó lenne nekem? Igaz, hogy nem szívok el napi annyit, de annál kevesebbet nem találtam. És szeretnék cigizni, viszont maga a cigi drágább is, és a liquid nem tartalmaz kátrányt.

2016. jan. 30. 19:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy a napi 10-15 szálra elég feltöltés nélkül? Tehát nem muszáj elszívni az egész liquidet?
2016. jan. 30. 20:00
 2/5 Szirty ***** válasza:

"nem hiszem hogy rá lennék szokva"

Pedig így kezdődik!

"nem is a "nikotin hiány" miatt akarok cigizni, hanem mert "menő" és tetszik is.. "

A villanycigi menő?

Hova jutottunk?

Felejtsd el úgy ahogy van! Magad nyírod vele és később megbánod (ez biztos).

Legyél menő úgy hogy nem a "látványra" mész, hanem a "tartalomra"!

Sokkal nehezebb, de sokkal tovább juthatsz!

(Az idióták a könnyebb utat választják. Gondolj erre...)

2016. jan. 31. 11:27
 3/5 A kérdező kommentje:
De mindenki cigizik körülöttem..egy 10 fős társaságban csak én nem..ez milyen már nekem..
2016. jan. 31. 13:17
 4/5 -H.- válasza:

Jó neked, hogy te nem cigizel, nekik meg rossz, hogy ők cigiznek. Nem lehetne elkerülni azt a társaságot?

Egyébként nem tudom, mit találtál, de Slider808, Super808T, KR808D-1, és főleg Joye 510, ezeket keresd. E-healt-et kerüld, mint a pestist!

2016. febr. 1. 10:44
 5/5 -H.- válasza:
u.i.: az oxy elég drága shop, nézelődj máshol is.
2016. febr. 1. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!