Elektromos cigaretta annak aki nem is igazán dohányzik?
Hetente szívok el mostanában 3 szál cigit...nem hiszem hogy rá lennék szokva, de tetszik maga a letüdőzés, meg a cigizés, és nem is a "nikotin hiány" miatt akarok cigizni, hanem mert "menő" és tetszik is..
Elektromos cigit találtam egy olyat, hogy annak, aki napi 10-15 szál cigit szív el..Az jó lenne nekem? Igaz, hogy nem szívok el napi annyit, de annál kevesebbet nem találtam. És szeretnék cigizni, viszont maga a cigi drágább is, és a liquid nem tartalmaz kátrányt.
"nem hiszem hogy rá lennék szokva"
Pedig így kezdődik!
"nem is a "nikotin hiány" miatt akarok cigizni, hanem mert "menő" és tetszik is.. "
A villanycigi menő?
Hova jutottunk?
Felejtsd el úgy ahogy van! Magad nyírod vele és később megbánod (ez biztos).
Legyél menő úgy hogy nem a "látványra" mész, hanem a "tartalomra"!
Sokkal nehezebb, de sokkal tovább juthatsz!
(Az idióták a könnyebb utat választják. Gondolj erre...)
Jó neked, hogy te nem cigizel, nekik meg rossz, hogy ők cigiznek. Nem lehetne elkerülni azt a társaságot?
Egyébként nem tudom, mit találtál, de Slider808, Super808T, KR808D-1, és főleg Joye 510, ezeket keresd. E-healt-et kerüld, mint a pestist!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!