Crysis Warhead: Feltelepítettem a játékot (eredeti) és minden jól megy de a végén csinál egy aktiválási ellenőrzést el is jut egy darabig de aztán azt írja, hogy nem tudta befejezni az ellenőrzést próbálkozzon újra. Mit tegyek?
Nekem is volt ilyen, utánaolvasgattam a dolognak, és azt találtam, hogy max. 3-szor telepíthető a játék, aztán vagy újra megveszed, vagy felveszed a kapcsolatot a készítőkkel, és ők esetleg segítenek.
Én a steamen megvettem újra (2,49 euró volt :-D), ezzel letudtam. Az EA meg... gondoljon mindenki, amit akar.
Ha jól emlékszem, a Crysisnál nincs internetes ellenőrzés (bár ez nem tuti, majd este megnézem, pillanatnyilag nincs a gépemen fent).
Ha sosem volt még feltéve a játék, akkor viszont nem tudom, mi a probléma, azt is simán el tudom képzelni, hogy egyszerűen megszüntetik a támogatását az EA-nál. Az én esetemben szerintem 3x telepítve volt már, kétszer saját gépen, meg egyszer kölcsönben, szóval ez lehet gond.
A wiki szerint eredetileg 5 aktiváció volt lehetséges, aztán az EA honlapjáról letölthető "installation revoke tool" segítségével a már elért limitet vissza lehetett állítani.
Eh, szerintem nagy a káosz ekörül :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!