Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sony Ericsson MW 600 + W580i?...

Sony Ericsson MW 600 + W580i? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Keresgettem neten bluetooth-os headseteket, és ráakadtam a sony ericsson mw 600-ra. A kérdésem az hogy használható-e sony ericsson W580i-s telefonnal? azért kérdezem mert a hivatalos oldalon nincs a kütyüvel kompatibilis telefonok között, de más, régebbi telo viszont ott van...
2010. márc. 28. 19:23
 1/3 bp1985 ***** válasza:
nekem k800-am volt vmi noname bt headsettel, semmi gondom nem volt vele.
2010. márc. 31. 13:13
 2/3 anonim válasza:

Ha megnezed a w580i honlapját ( [link] és az mw600-ét ( [link] akkor kiderül hogy mindkét termék támogatja a Bluetooth™ sztereo (A2DP)-t, tehát a gyártó honlapja szerint kompatibilisek. Az hogy a headset támogatja-e a telefonodat az nem attól függ hogy milyen régi, hanem hogy a telefon rendelkezik-e Bluetooth™ sztereo (A2DP)kapcsolattal. Az mw600-nak van saját OLED kijelzője, ami azt jelenti hogy az mp3 tagokat megjelenití. Abban nem vagyok biztos hogy a w580i-nek is meg tudja jeleníteni az mp3 tagjait. Ezen a forumon alaposan tesztelik az mw600-at és még néhány bluetooth headsetet: [link]

Véleményem szerint úgy jársz a legjobban ha elmész az egyik márkaboltba (mammut, westend) és kipróbálod (persze vigyél magaddal saját fulest mert csak a headset részét lehet kipróbálni higéniai okoból).

2010. máj. 20. 11:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a válaszodat, de egyébként már megvettem kb három hete, és minden jól működik!
2010. máj. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!