Vettem tegnap egy full hd led tvt,102 cm. Nagyon fáj a szemem pár perc nézés után is. Másnak is van ilyen?
Figyelt kérdés
A képcsöves tv sajnos meghalt, az 69 cm volt, egész nap nézhettem, semmi bajom nem volt. Ettől viszont nagyon fáj a szemem.
A méretétől lehet vagy azért, mert led tv?
2016. jan. 26. 17:53
1/5 anonim válasza:
Elég fura, mert a led TV a legkevésbé irritáló. Nem lehet, hogy túl nagy fényerőn van, vagy éppen ellenkezőleg. És a családban csak te érzed ezt, vagy a többiek is?
2/5 A kérdező kommentje:
Mindenki.
Anyám konkrétan szédül és hányingere is van.
2016. jan. 26. 18:26
3/5 tamás-pc válasza:
Nem lehetséges, hogy magas frekvenciára van állítva? Nálam emiatt volt rá példa még régebben.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt hogy tudom leellenőrizni?
2016. jan. 27. 19:59
5/5 madacakuk válasza:
Gyorsabb a képfrossítés, élesebbek erősebbek a színek, kicsit szokatlan eleinte. Ez olyan mintha hirtelen kimész a napra, bántja a szemed az erős fény. Vedd le a fényerőt és a képfrissítést 30fps re, de előbb utóbb hozzászoksz majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!