Nem tudom kikapcsolni a tv-n a wifit, hogy kell?
Figyelt kérdés
LG smart tv, beállításoknál lehet kiválasztani hova csatlakozzon, meg lehet változtatni manuálisan, de kikapcsolni nem tudom hol lehet. Van valakinek ötlete? Már tettem fel itt kérdést, hogy idegenek indítanak el a tévémen videókat, mert nyílt wifi van a házban. A tévém is arra csatlakozik, nem tudom leszedni róla. Hogy kell?2016. jan. 25. 13:03
1/2 vatafak válasza:
asszem ez samsungon is szívás volt asszem a telepítőjét indítottam el ami nulláról kezdi a beállításokat. talán így kipusztíthatod. a másik lehetőség h indítasz a mobilodról egy hotspotot, és arra átállítod a tv-t. ha mázlid van akkor csak egy hálózatod tud tárolni így nem fog többé felmenni a mostanira...talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!