PC vagy konzol?

Figyelt kérdés

2016. jan. 24. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Jatekra? Vennek egy konzolt, azzal nem kell szarakodni, csak benyomod es jatszol.

En PC-t vettem, mert dolgozom is rajta.

2016. jan. 24. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
PC, kontrollerrel nem tudom elképzelni magam.
2016. jan. 24. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát egy normal pc kerül 250-300ba és akkor még ahoz játékot venni vagy ha le töltöd akkor meg ügye a törésekkel való probléma 2000k baj van. Legyen egy kis egyszerű géped amint tudsz emlezni tennivalókat megcsinálni.

Nekem ps 4em van a gépem se egy rosz masina de mióta meg van a konzol alig gépezek csak lol vagy valami.

Na persze a konzoljátékok se olcsók de használtan is jókat lehet venni meg hát azért vannak akciók.

2016. jan. 24. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
150-ből össze lehet tenni egy tisztességes gépet.
2016. jan. 24. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokkal nagyobb élmény konzolon játszani, általában azt ugye egy nagyobb képernyőn (TV-n) játszod, spéci kontrollerrel. És a konzolra kiadott játékok nem akadnak, simán mennek, míg PC-nél, hacsak nem valami brutál drága PC-d van, akkor akadozik, stb.
2016. jan. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!