Melyen tablet-et érdemes venni, főleg netezésre?
Szeretnék egy tablet-et, amit netezésre, meccsnézésre használnék esténként itt a koleszban. Nem kell rá nekem semmi extra, kamera, meg hasonlók, sőt, a felbontás se kell a legjobb legyen, mert tényleg csak netezésre lenne használva, ahhoz meg feleslegesnek érzem a legkomolyabb kijelzőket. Játszani se szándékozom rajta.
Ami lehetőleg minél jobb legyen, az az aksija. :)
Minél olcsóbban szeretnék kijönni a dologból, tehát jöhetnek nyugodtan az ismeretlenebb, kínai gépek is. Ilyen kritériumok mellett mik a legfontosabb tényezők, amiket figyelembe kell vennem?
Tudnátok jó gépeket ajánlani, amiknek érdemes utánanézni?
Mint írtam, minél kevesebbet szeretnék erre költeni, tényleg csak netezésre lenne használva.
azzal tisztában vagyok, hogy az ilyen 10-15 ezres cuccok szemétbe valók, nem ilyenekben gondolkodom.
Olyan 30-35 ezret szánnék rá max, és mindenképpen újat szeretnék, nem használtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!