Mraa kérdése:
Baj, ha telefontöltővel töltöm a tabletet?
Figyelt kérdés
Valószínűleg van valami probléma a tabletemmel, mert csak és kizárólag az okostelefontöltővel tudom feltölteni, a gyári töltőjével és az új töltőjével amit vettem, nem tudom tölteni egy pár napja. Lesz-e ettől valami maradandó problémája a tabletnek? Tudnak-e esetleg ezzel valamit kezdeni a szervízben?2016. jan. 22. 14:31
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg lesz.
Mivel több A-t igényel töltésként a tablet, és nem tud annyit kiadni a töltő. Hosszútávon ki is sülhet a töltő. Csak ellenkezőleg nem lenne probléma.
2/10 Wadmalac válasza:
Nézd meg, mennyi az OUTPUT az eredeti töltőn meg a teló töltőjén, amit most használsz helyette, vagy amperben vagy milliamperben lesz megadva. Ez is 5 V, az is 5 V, szóval csak annyi a különbség, hogy amelyik kisebb áramot tud kiengedni, lassabban tölt.
Nem fog semmi elromlani tőle.
Viszont a tableted usb-aljzatával lehet valami kezdődő kehe, ne csodálkozz, ha nemsokára a teló-töltővel sem fog menni.
3/10 A kérdező kommentje:
És ha a telefontöltővel sem megy már, az javítható, vagy érdemesebb újat venni?
2016. jan. 23. 11:44
4/10 Wadmalac válasza:
Ha helyes a tippem, hogy usb-csatlakozó probléma van, akkor viszonylag olcsón javítható.
7/10 A kérdező kommentje:
Wayteq xTAB 7x QUAD
2016. jan. 26. 08:55
8/10 Wadmalac válasza:
Ezen nincsen olyan csőformájú töltőaljzat, csak az USB?
9/10 A kérdező kommentje:
Csak USB, ugyanaz a Micro USB mint a telefonoknál.
2016. jan. 26. 10:57
10/10 A kérdező kommentje:
Cső formájú a fülhallgató helye csak.
2016. jan. 26. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!