Milyen videókártyát tudnátok ajánlani 30-40 ezer ft-ért?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek megindokolni válaszaitókat ha mástnem egy "példát" mondjuk videót hogy milyen játékkal fut el.
Jelenglegi számítógépem:
ASUS A58M-K alaplap
AMD A8-6600K APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.9Ghz (4.3-ig lehet húzni)
8GB Ballistix DDR3 1600Mhz-es ram
COOLER MASTER V8 processzorhűtő
250W Fortron/Source tápegység
2016. jan. 17. 19:24
1/6 anonim válasza:
Sajnos az a táp semmirevaló. Mondtam volna, hogy talán egy r9 270 jó lenne, de amellé a táp mellé ne. Egy komolyabb proci sem ártana. Hogy mit visz a 270? Nem az x verzió. Ha kb egy fx 6300+8gb ram jó alaplap ill táp van mellette akkor pl: Battlefield fullhd ultra, crysis3 ultra, farcry4 ultra/very high, assassins creed black flag ultra, metro redux ultra stb stb... Ezeket onnan tudom hogy játszottam velük ilyen gépen. Komolyabb játékokat is tuti fullhd high on visz.
2/6 anonim válasza:
A battlefield 4 re értettem persze. :)
3/6 A kérdező kommentje:
a crysis 3 higon ment ezzel a felépítéssel annyi hogy volt benne egy HD5750 512MB GDDR5 PCI-E vidkari
2016. jan. 17. 20:00
4/6 A kérdező kommentje:
és a tápon ne muljon akkor veszek egy másikat
2016. jan. 17. 20:02
5/6 A kérdező kommentje:
2016. jan. 17. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!