Hursán Dani kérdése:
Szeretnék videókártyát venni a gépbe jó lenne hozzá a procim?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy asus radeon r7 360 2gb gddr5 vgat nem tudom hogy menne a procim mellett.Mostani gépem tulajdonságai:
Intel Pentium G3450 3.40GHz 2 magos
4GB DDR3 Ram
500GB HDD
Mostani vgam ASUS Radeon R7 240 2GB DDR3
600W tápegység.
Jó lenne az új vga a gépemhez?
2016. jan. 15. 14:36
1/18 anonim válasza:
ehhez a procihoz felesleges, kétmagos már régen kifutott
2/18 A kérdező kommentje:
Eggyáltalán nem rossz ez a kettő magos proci mostani játékot viszi ultrán.Én csak azt kérdem menne a procim mellett?
2016. jan. 15. 14:42
3/18 anonim válasza:
"mostani játékot viszi ultrán"
Álmodik a nyomor.
4/18 anonim válasza:
Öcsémnek is volt ilyen processzora egy 260x mellett (ami azért sokkal jobb mint egy 240) és inkább alacsony meg közepes beállítások mellett futottak csak a játékok.
5/18 A kérdező kommentje:
Jóvan lehet kettő magos ez nekem jó és kész én se nagyon fikázom senkiét mert nem telik annyira.Én csak azt kérdem jó lenne a gépembe?Nem azt írtam hogy fikázzátok le.
2016. jan. 15. 17:02
6/18 anonim válasza:
Akkor olvasd el mégegyszer az első hozzászólást.
7/18 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel hogy hány magos,nekem meg felel.Milyen videókártya lenne jó a gépembe?Valami gddr5 re gondoltam.Milyen vgat vegyek?
2016. jan. 15. 17:28
8/18 anonim válasza:
Lehet neked megfelel csak épp a videokártyának nem fog megfelelni.
Amúgy vegyél 750ti-t. Aztán max. később veszel egy jobb processzort.
Tápegységet meg lehetne kicsit konkretizálni, mert ha valami rossz minőségű belsővel van ellátva akkor lehet nem fogja normálisan energiával ellátni a géped és aztán az lesz a baj.
9/18 A kérdező kommentje:
A gépre van még vagy 2 év garancia 2014-ben vettem karácsonyra mert az előző brutál gyenge volt.Néztem egy Nvidia Geforce GT 740 2GB DDR5-ös vgat ugyan olyan mint a mostani vgam csak jóval gyorsabb ez a gt meg erősebb jóval.GT 740 30 ezer forint a gtx 750 ti meg 40 ezer forint.Hát még át gondolom lehet hogy még ráteszek egy 10 ezrest és a gtx lesz.
2016. jan. 15. 21:08
10/18 A kérdező kommentje:
Ne érts félre én arra értem jó tápegység van benne.Még ugyan jó fajta eddig még nem volt vele gond soha.Ha el is romlik a táp van még rá 2 év garancia bármikor visszacserélik vagy majavítják.
2016. jan. 15. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!