Ps4-et lehet flashelni-?
Figyelt kérdés
Kérlek ne bunkó válaszokat írjatok
köszönöm
2016. jan. 12. 18:20
1/3 anonim válasza:
Nem, és nem is lenne érdemes mert akkor azonnal oda az online lehetőség, és szinte minden játéknak van online tartalma is (vagy utólagos azonnal frissítés).
Igazából anno mikor megvettem még a ps3-am mindenki ajánlgatta az flashelést de úgy voltam és vagyok most is vele, hogy inkább legyen egy teljes értékű konzolom kevesebb játékkal, mint tele legyek tartalommal (attól függően hogy mit hogyan szerzel meg) de a gép szét legyen cseszve és az egyik alap lelkét (online használat, frissítés, stb) tönkretegyék.
2/3 anonim válasza:
Nincs, belátható időn belül nem is várható
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm =)
2016. jan. 14. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!