Tudom hogy nem a legjobb minoseg, de melyik fulesnek van a legerosebb basszusa ezek kozul? A magas meg a kozep se annyira szamit, lejjebb adtam az igenyekbol, majd allitgatom az equalizert
Figyelt kérdés
Neztem velemenyeket,de mindenhol mast irnak...
Vagy ha tudna valaki 2000ft korul ajanlani azt is megkoszonnem
2016. jan. 11. 22:29
1/2 anonim válasza:
Nálam egy 10 ezres fülhallgatós headsetnél(MDR-NC31EM) sokkal jobban szól a 4 ezres szépen kipárnázott eléggé méretes fejhallgatóm (JVC HA-RX300).
2/2 A kérdező kommentje:
igen,en is jartam mar igy,hogy az olcsobb jobb:) egyik regi mp3 lejatszomhoz kaptam egy k. jo fulest,de megszakadt a kabel,pedig csak itthon hasznaltam...azota se talaltam olyan jo fulest.de sokat se akarok kolteni ra,azert is kerek tanacsot,vagy szemelyes tapasztalatot akinek valamelyik volt mar ezek kozul
2016. jan. 11. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!