Mi a különbség a 2 wii u nunchuk kontroller között?
Az lenne a kérdésem hogy mit jelent az OEM rövidítés?Miért olcsóbb az OEM a simától és hogy miben különbözik?
wii u nunchuk (OEM): [link]
wii u nunchuk:
Nem.
Az OEM nem eredeti, hanem egy külsős cég készítette. Én kontrollerek esetében mindig az eredetiket ajánlom (és választom), mert sok negatív tapasztalatom volt már régebben ilyenekkel nekem, és több ismerősömnek is.
Itt van pl. Amazonon ugyanez az OEM márkájú kontroller, és bár nincs róla sok vásárlói értékelés, mindegyik negatív, mindenki olyasmikre panaszkodik, hogy vagy viszonylag hamar elromlott (pár óra, esetleg egy hónap), vagy furán működik tőle a Wiimote. Ezzel szemben nekem eredeti van még a Wii korszakból, és közel 9 év használat után pont úgy működik, mint az új.
Szóval szerintem nagyon nem éri meg kockáztatni, főleg, hogy kevesebb, mint 1000 forint a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!