Akkumulátor lemerülés után a kocsiban nem kapcsol be az erősítő, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2 nap után a nagy hidegben annyi se volt az aksiban hogy az önindítót megmozdítsa így az aksit kiszedtem és aznap délután felraktam tölteni. Két nappal később visszaraktam az aksit de semmi reakció, a biztosítékok jók (az aksinál és az erősítőben is). Minden más működik a kocsin csak az erősítő és a hangszóró ami rávon kötve az erősítőre az nem.2016. jan. 9. 17:26
1/2 anonim válasza:
Az erősítőn belül is szoktak lenni dugiba biztosítékok én azokat is megnézném jobban, mert én jártam már így hogy még a régi autómba hiába néztem a biztosítékot ránézésre semmi baja nem volt, kínomba már szerelőhöz vittem megnézetni hogy mi lehet a baj és ő mondta hogy a biztosítékokba időnként belül szokott lenni kisebb olvadás vagy elpattan a szál olyan kicsit hogy külső szemmel jóformán nem látni a hibát de épp elég arra hogy már ne működjön. Akkor tett bele másikat és akkor teljesen jó volt, ha már odavittem multiméterrel meg is mért mindent körülötte hátha mégis van valami baj.
2/2 anonim válasza:
Az hogy kétszer megkérdezted, az a probléma...
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!