Bluetooth hangszóró pendrive-ról tud lejátszani?
Látom sok bluetooth hangszóró leírásában, hogy mp3 lejátszás usb-ről. Ugye ez pendrive-ot jelent.
Ami nekem van hangszóróm, azon csak micro usb bemenet van, tehát a pendrive-jaimat nem tudom rádugni.
Akkor ez most hogy van? Van amelyiken rendes usb bemenet van, van amelyiken csak micro?
A mostani hangszóróm 3 ezer volt tesco-s, de nagyon jó a hangzása, csak rossz mindig magammal hurcolni a fürdőbe a telómat, hogy arról játssza le. Inkább csak rádugnám a zenéket tartalmazó pendrive-t.
Akkor miért írják, hogy mp3 lejátszás usb-ről?
Az usb nem pendrive csatlakoztathatóságra utal?
Ok, köszi.
Mellesleg egy olvasókörben rendezett vásárban árult 3 ezer forintos bluetooth hangszóró leírásában olvastam hogy lejátszás usb-ről, de ma nem tudtam elmenni megnézni magát a készüléket. Mert szerintem egy 10 ezer fölötti hangszóró képes csak usb-ről lejátszani, nem 3 ezres.
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!