Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy elő nem hívott filmet...

Egy elő nem hívott filmet meddig lehet előhívni? Mennyi a szavatossági ideje?

Figyelt kérdés
Találtam otthon pár tekercs filmet. Azt mondják, ha sötét helyen van tárolva, száraz helyen elvileg nem lesz baja. De tönkremehet egy idő után? Mennyi ez az idő, évek, hónapok?
2008. szept. 16. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fekete-fehér filmek elég jól bírják az időt. Én például tavaly vagy tavalyelőtt előhívattam egy tekercs 17 évvel ezelőtti filmet, és tökéletesen jó képek lettek belőle. A boltban viszont azt mondták, hogy a színes filmek kevésbé jól bírják. Szerintem érdemes megpróbálni előhívatni.
2008. szept. 16. 13:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Be is adtam, estére kiderül. Szerintem ez még nem volt 17 éves. :)
2008. szept. 16. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van még néhány tekercs 15-20éves felvételünk. Pont vinni akarom őket és megkérdeztem és aztmondták, hogy meg kell próbálni. Pár éve is találtam és azokból volt amin már nem volt semmi :/ Szóval lutri, de ha nem viszed el sosem tudod meg, hogy mi van rajta :)
2008. szept. 16. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok. Írd majd meg, sikerült-e előhívatni, érdekelne! Köszi előre is!
2008. szept. 16. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Most hoztam el a képeket. A 24-ből 22 jó lett! :)
2008. szept. 16. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szuper! :) Örülök neki! :)
2008. szept. 16. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdezőhöz.: Menyi idős vol a film? Nekem is van kb 7-8 éves tekercs vagy 3db.
2010. ápr. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!