Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tablet felelne meg nekem?

Milyen tablet felelne meg nekem?

Figyelt kérdés
Netezgetèsre, nèha internetes rendelèsre kelene. Usb bemenetel ès wifi legyen rajta. Belsö memoria is legyen azèrt.. Max 60 ezer forintig. Ötletek? Kinek mi vált be.

2016. jan. 4. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nexus 7-bol az ujabb generaciosat mar megkapod hasznaltan ennyiert. En ilyet nyuzok 2 eve, lassulast vagy minosegromlast nem vettem eszre.
2016. jan. 5. 02:07
 2/6 anonim ***** válasza:
A tableteken mini USB van és OTG kell, hogy felismerje a pendrive-t, szerintem a mai tabletek mindegyike képes rá. Ha csak wifi-vel akarsz internetezni ennyi pénzért már elég jó gépeket találsz. Mi Samsung és LG tableteket használunk beváltak. Egy barátunk ASUS-a kezdetektől problémás, szinte folyamatosan szervizben van.
2016. jan. 5. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy Tab 4 7.0 nèztem ki. Szerintetek? Elsö tabom lenne ès nem tudok dönteni.
2016. jan. 5. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Tartalomfogyasztásra mint például az internetezés minél nagyobb a kijelző, annál jobb. A 7 colos kijezőt én kicsinek tartom. 60000-ből vehetsz például egy 9.6 colos Huawei MediaPad T1-et, vagy egy 10 colos Asus ZenPad-ot, esetleg egy 9.6 colos Samsung Galaxy Tab E-t. internetezésre még a Alcatel Onetouch Pixi 3 10 col is megfelelő 40000 forintért.

Nekem samsung galaxy tab E van, ezidáig teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.

2016. jan. 5. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:

www.edigital.hu/wifi-tablet/asus-memo-pad-10-me103k-16gb-refurbished-tablet-white-(android)-p499132.html

ezen az oldalon érdemes megnézned a többi asust is.

2016. jan. 7. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért azt nem árt tudni a refurbished táblagépekről, hogy az nagy valószínűséggel garanciában visszavitt, javított, és újracsomagolt eszközök.
2016. jan. 8. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!