Ki lehet cserélni így a fülest?
Figyelt kérdés
Az történ, hogy gyorsan beszaladtam fülhallgatót venni az Euronicsba, de két bedella állat állt a részlegen és nem fértem oda. Vártam jó pár percet, aztán megkérdeztem, hogy odaengednének e egy kicsit... Hát úgy néztek rám, mint valami utolsó hülye liba lennék. Közben sietnem kellett mert ment a buszom, úgyhogy csak lekaptam kettőt. Aztán már csak a buszon vettem észre, hogy nem gumis végűt vettem. A lényeg az hogy ki lehet e úgy cserélni, hogy 6 hónapos a garancia, a blokk megvan, de a doboza nincs. Vagy hogy egyáltalán ilyenkor ki lehet e cserélni? Előre is köszi. :) 18/l2016. jan. 4. 20:19
1/1 anonim válasza:
Háát...
Te vennél úgy boltban fülhallgatót, hogy nincs is (eredeti) doboza, csak úgy pucéran?
Azért nem szegném kedved, próbáld meg, de azért a busz indulás előtt hagyjál több i9dőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!