Hogy mükődik ez az Xbox live gold?
Figyelt kérdés
Azt ertem hogy megveszem egy evre, de hova irom be. , vagy kapok kodot vagy hogy valtom be. Ha ez sikerult utana tolthetek le ket ingyen jatekot es azok gondolom cd nelkul mennek , es ha lejar az egy ev utana kuka a jatek vagy ujra vennem kell goldot? Es ennek van koze az xbox store-ban valo vasarlashoz vagy az megint mas dolog?2015. dec. 31. 15:53
1/1 LaBa válasza:
Szia!
Beváltás: Az xbox kezdőképernyőjén menj a Settings részhez, majd onnan az Account-ra, hogy találsz egy olyat. hogy Redeem Code. Ott kell megadni.
Játékok: Minden hónapban kettő darab ingyenes játék jár, általában egy jobb és egy gagyibb. Ezek CD nélkül mennek és ha lejár a gold, akkor is használhatod őket.
Gold tagság nélkül is vásárolhatsz(legalább is én így tudom) csak a tagsággal havonta bizonyos játékokra jár valamennyi kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!