Lány és lány között is van különbség...
Nem tudom, hogy te vagy-e a lány és így kérdezed, hogy mit ajánlanánk neked, ezért ezt most feltételezem és ha nem így lenne fogalmazd át ezt a választ.
Vannak lányok akik szeretnek lövöldözni annak ellenére hogy az nem "lányos" játék... Tehát ha egy ilyen kommentet leírnál, hogy milyen stílusú játékokat szeretsz sokat könnyítene.
PS4 kötelező darabok(mindenkinek ajánlott PS exlusive):
-The Last of Us (Akció-kaland, túlélőhorror)
-Journey (Kaland, művészi)
-Bloodborne (Akció-szerepjáték)
Még tetszhet:
-Elder Scrolls online (Buy to play MMORPG)
-Child of Light (Szerepjáték)
-Call of Duty (lövöldözős)
-Rainbow Six Siege (Taktikai lövöldözős [1 élet egy körre, ha meghalsz kiesel, más mint a CoD])
-Beyond Two Souls(akció-szerepjáték)
-Witcher 3 (szerepjáték)
Ha kérdésed lenne, vagy van elképzelésed milyen játék (akár egy példa hogy xyzhez hasonló) nyugodtan írj privátot vagy kommentet ide a kérdéshez.
Én lány vagyok, amikkel én játszok és húgom is szereti:
Assassins Creed Unity, Syndicate, Black Flag
The Last of Us
Beyond Two Souls
Final Fantasy 14 (ez online és havidíjas)
Final Fantasy x/x2 hd remaster
Tomb Raider
Uncharted
Sleeping Dogs
Tales of Zestiria
Murdered Soul Suspect
Gta 5
Harry Potter egy kicsit rossz kategória, mivel azt szerintem a "Harry Pottersége" miatt játszottad nem azért hogy varázsolgathass.
A HP-ből kiindulva mégis inkább könnyebb, értelemmel bíró játékokat ajánlanék (Értsd: Nem MegaMészárlás3000).
A Journey-t mindenképpen ajánlom, szerintem Collectors edition-be vedd meg, nem sokkal drágább és még +2 játékot tartalmaz [Journey,Flower,Flow], talán 4500Ft a Journey magában és 8000 a Collectors (a +2 játékkal).
A Beyond: Two Souls is egy értelemmel bíró játék, van története.
A The Last of Us is egy jó történettel rendelkező játék bár ebben sok a vér, halál tehát ha az zavar akkor ezt hagyd ki.
Witcher 3 = The Last of Us-hoz írtam
Tales of Zestiria ha az anime játék nem probléma.
Ezeket mondanám első körben, szólj ha végigjátszottad őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!