Syma X5C drónnal milyen magasra lehet felmenni?

Figyelt kérdés
És ha már nem érzékeli a távirányítót, akkor mi történik? Lezuhan? Ha elkezd fentről zuhanni, akkor meg lehet állítani?

2015. dec. 27. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki szélcsendben!

Ha kirepül, akkor szerintem elkezd veszteni a magasságból, ergo közelebb kerül hozzád, visszanyered az irányítást, és szépen lehozhatod.

Rosszabb esetben emelkedik tovább még pár percig, aztán leáll. Jó vadászatot!

Netes videók alapján nem emelkedik tovább amúgy...

2015. dec. 30. 02:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Tegnap mielőtt láttam volna a válaszodat kipróbáltam.

Fúlt a szél és elég magasra vittem, a környező épületekből ítélve 70 m körül, már nagyon picinek látszott a drón, és akkor a szél elfújta, úgy 40 m-t és a drón el kezdett zuhanni egy irodaház fölött. Elkezdett emelkedni és nehezen sikerült visszahoznom. Erről sikerült videót is készítenem. Ezt feltettem a youtubera ezzel a címmel: " Syma X5C drón Budaörs #2 Erős szél "

2015. dec. 31. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Hali! Klassz a videód, megnéztem én is. Ha van rá lehetőséged akkor valami nagyobb réten próbáld ki. Nekem x5c van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon jól röptethető és mindent túl él. Nekem mikor elvesztette a jelet lezuhant, egy rövid videó róla:

https://www.youtube.com/watch?v=K_GIjf5bbyE

:)

2016. jan. 4. 00:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Láttam a videót, ilyenkor próbáld meg a 360 fokos manővert, attól valószínűleg visszafordulna. Egyébként nagyon jó lett a videó, nagyon magasra felment.
2016. jan. 4. 01:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Okok, megpróbálom. Itt az volt a baj, hogy olyan távol volt már, hogy szinte csak egy pontnak láttam. Szinte észre sem vettem, hogy átbillent, csak hogy esik és esik és esik... A távirányító kicsit meg lett bütykölve, és az akksit is 4,2 helyett 5V-tal töltöttem :) ( de ezt nem nagyon javaslom próbálgatni, mert az akksi hamar megadja magát a nem rendeltetés szerű használattól :) )
2016. jan. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!