Syma X5C drónnal milyen magasra lehet felmenni?
Próbáld ki szélcsendben!
Ha kirepül, akkor szerintem elkezd veszteni a magasságból, ergo közelebb kerül hozzád, visszanyered az irányítást, és szépen lehozhatod.
Rosszabb esetben emelkedik tovább még pár percig, aztán leáll. Jó vadászatot!
Netes videók alapján nem emelkedik tovább amúgy...
Tegnap mielőtt láttam volna a válaszodat kipróbáltam.
Fúlt a szél és elég magasra vittem, a környező épületekből ítélve 70 m körül, már nagyon picinek látszott a drón, és akkor a szél elfújta, úgy 40 m-t és a drón el kezdett zuhanni egy irodaház fölött. Elkezdett emelkedni és nehezen sikerült visszahoznom. Erről sikerült videót is készítenem. Ezt feltettem a youtubera ezzel a címmel: " Syma X5C drón Budaörs #2 Erős szél "
Hali! Klassz a videód, megnéztem én is. Ha van rá lehetőséged akkor valami nagyobb réten próbáld ki. Nekem x5c van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon jól röptethető és mindent túl él. Nekem mikor elvesztette a jelet lezuhant, egy rövid videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=K_GIjf5bbyE
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!