Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet elindítani a The...

Hogyan lehet elindítani a The crew Xbox 360 játékot?

Figyelt kérdés

úgy értem hogy valaki elmondaná lépésről lépésre hogyan kell elindítani mert sajna nem tudunk angolul és nem tudjuk bekapcsolni játékot.

Előre is köszi

fontos

2015. dec. 25. 22:17
 1/3 Márk Király válasza:

Tudod, ilyenekhez általában van CD. Berakod a CDt , rámész az Xbox 360 on az analóg segítségével a játék képére (gondolom eddig nem bonyolult) ott asszem látni fogod a telepítést. Ha kész akkor azt hiszem vagy elindul vagy újra indítja a játékot vagy a gépet.(tudod régen használtam már xdobozka360-t)Na hogyha belépsz akkor játszol és szép mosolygósra tátod a pofázmányod és élvezed a játékot.

Oh és még valami!A játékot nem BEKAPCSOLNI hanem elindítani kell!

2015. dec. 26. 23:38
 2/3 A kérdező kommentje:
tudod nem kell itt okoskodni végül sikerült és nem csak annyiból állt hogy rámentem a játék képére és ment hanem regisztrációk meg hasonlók kellettek hozzá úgyhogy ha te sem értesz hozzá ne pofázz nekem itt.
2015. dec. 28. 13:55
 3/3 AstrA123 válasza:
Tipikus 8 éves kérdés aki nem tud önállóan semmit se csinálni.
2016. jan. 24. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!