Dexer578 kérdése:
Milyen újabb fajta maffiás filmeket ismertek?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy nem olyan nagyon régi időkben játszódóakra gondolok (bár azokat is nagyon szeretem)
Egyébként egy konkrét filmet keresek, ha valaki leirná a címét megköszönném, valami olyami volt benne, hogy egy csávó véletlenűl valamit csinált a maffiavezért feleségének kutyájával, így el kellett vennie a maffiavezér lányát. :-D
Ezen kívül is ha irnátok filmet, megköszönném. Válaszokat előre is köszönöm.
2015. dec. 25. 16:57
2/3 anonim válasza:
Nem emlékszem a tévéhíradóból olyanra, hogy T. István bántalmazta volna L. Anikó kutyáját, és ezért a papa azt mondta volna, hogy feleségül kell vennie O. Ráhelt... a többi stimmel, és ez nem film, hanem valóság...
3/3 A kérdező kommentje:
Ezeken jót nevettem :D De légyszives valami jó filmeket is mondjatok
2015. dec. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!