Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Seemta crashel ha 32 és x64...

A Seemta crashel ha 32 és x64 operációs rendszerem van?

Figyelt kérdés

Segítenétek? Játszani akartam régebben a seemta-n mikor még 32 bites operációs rendszerem volt.Megkérdeztem a seemta facebook oldalán hogy akkor mit csináljak milyen gép kell ehez stb.. Azt mondták 64 bit. Oké. Átraktam a gépet win 10-re és a rendszer típusánál ezt írja:

32 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor

Akkor ez most azt jelenti hogy viszi a Seemta-t crash nélkül és a 32 és 64-es progikat is zabálja? A válaszotokat előre is köszönöm!

#seemta crash #seemta 32 bit crash
2015. dec. 24. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:

A rendszered még mindig 32 bites. Azon meg csak a 32 bites dolgok fognak indulni. A 64 bitesen megy a 32 és a 64 bites is.

Tekintve, hogy a procid 64 bites simán felrakod a 64 bites win10-et és kész.

2015. dec. 24. 16:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2016. jan. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!