Melyik processzor a legjobb?
Figyelt kérdés
Annyiféle van, eddig viszonylag jól elboldogultam ezzel a témával, viszont, hogy az Intel Atom vagy az ARM Cortex vagy a Qualcom Snapdragon a jobb, és az ARM Cortex-en belül hogy jönnek sorba erőség szempontjából (A7, A9, A17...), azt nem tudom. Szóval kérlek segítsetek! Köszönöm! UI: Táblagépet szeretnék venni, max 60ezer Forint értékben és a lehetőségeimből a legjobbat akarom kihozni. Böngészésre, filmnézésre, jó grafikájú jtékok játszására használnám a táblagépet. Köszönöm, hogy végig olvastad!#Táblagép;processzor;ARM;Qualcom;Snapdragon;Cortex;Intel;Atom
2015. dec. 24. 01:36
1/3 anonim válasza:
1. Lenovo IdeaTab A10-70 A7600 akkuumlátora nagyon jó sokáig bírja nagy is a kép gyönyörű és játszani is tudsz rajta
2. ami még jobb MODECOM FreeTAB 9706 IPS2 X4+ nekem ilyen van meg bízható nagy jó kis táblagép :)
3.ami olcsóbb de jó ASUS ZenPad C 7.0
ezeket tudom ajánlani.
2/3 A kérdező kommentje:
Pontosan ilyen választ vártam. Nagyon köszönöm, hogy ilyen jól összeszedted nekem! :)
2015. dec. 25. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!