FL studioban szeretnék beállítani egy Novation LaunchControlt. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A potmétereket be tudom állítani, azzal nincs baj. Viszont azt szeretném még, hogy a nyomógombokkal ki- és bekapcsolni tudjam a hangsávokat, amiket a Master fülben csoportosítottam és equalizáltam, filtereztem. Videoban láttam, hogy a launchpadhoz hogyan kell ezt, de én a masternél szeretném ezeket a sávokat beállítani. Lehetséges?2015. dec. 23. 21:26
1/2 anonim válasza:
Tudomásom szerint ez nem megoldható, DE
a patternban baloldalt ugye a zöld kis gombokkal kibe tudod kapcsolni az adott paternban lévő hang sávokat. Erre jobb klikkel rákattintva válaszd ki a link to controllert. Van egy olyan fül hogy mode: default on van alap esetben ezt átkell állítani latch-ra, és ráütni a kivánt padra/gombra , és máris kivezérelük a pattern sávunk ki be kapcsolását.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!