Mennyibe kerül egy Nintendo DS vagy egy Nintendo DS Lite?
Figyelt kérdés
Csak mert szeretnék eggyet és anyukám azt mondta hogy csak akkor ha tudom az árát,és nem olyan sok.De ha sok,az se baj,akkor megveszem magamnak,csak tudni akarom mennyibe kerül.2010. márc. 23. 19:52
1/8 anonim válasza:
Most néztem, google forintba kerül.
2/8 A kérdező kommentje:
az mi?
2010. márc. 26. 17:31
3/8 anonim válasza:
Ezt a rohadt gyenge felfogást.
Nézd meg a google-n.
4/8 A kérdező kommentje:
Már bocs de ezt simán bejelenthetném az oldal szerkesztőinek!Kitilthatnak.Amúgy szerintem semmi baj nincs azzal,ha egy 11 éves lány nem tudja mi az a google forint!
2010. márc. 31. 20:52
5/8 anonim válasza:
Bár kicsit későn válaszolok az igaz, de a Nintendo DS Lite-ot ajánlom megvenni.Gyorsabban reagál, ehhez már böngésző szoftvert is vehetsz, és akkor csak egy WiFi Router kell és nyugodtan internetezhetsz is rajta:)
6/8 A kérdező kommentje:
köszí:)
2010. szept. 19. 16:31
7/8 zettya válasza:
A Lite verziót ajánlom énis :P vékonyabb (karcsúbb) ráadásul nemárt megjegyezni, hogy a "Lite" kifejezés mindig valaminek az újabb verzióját jelenti
8/8 anonim válasza:
20:52
1. Nem írtad, hogy 11 éves vagy
2. Szerinted érdekelné bárkit is, ha innen kitiltanák?
Regisztrál egy új acc-ot és kész.
3. Azért 11 évesen, ha már szoktál netezni, akkor tudnod kéne, hogy mi az a google.
Ha meg tudod mi az a google, akkor leeshetett volna, hogy google forint az azt jelenti, hogy keress rá google-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!