Lehet-e Smart TV-n filmet nézni YouTube-on kívüli helyekről?

Figyelt kérdés

2015. dec. 20. 11:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az 5. válaszolónak. Nagyon jó helyen lakol valószínleg, hogy a NET sebességében ennyire biztos vagy. Én éppen most mértem a sajátomat és itt most is csak 10,32 Mbit, de ez szinte állandó a 15 M értéket soha sem érjük el letöltésnél. Feltöltésnél a 0,5 Mb pár tizeddel történő túllépése már rekordnak számít
2015. dec. 22. 08:26
 12/14 Krumplicornis válasza:
Lehet, ugyanúgy mint laptopon rákeresel a neten, kiválasztod az oldalt ahol nézni szeretnéd(vagy az oldalon keresel rá a filmre)és elindítod.
2015. dec. 22. 14:59
 13/14 anonim válasza:
Próbáld ki és megtudod. A böngésződben lévő codec verziójától függ. Frissítést nagy eséllyel nem kapsz a TV-hez később (jobb is, kevesebbet kémkedik a TV-d), úgyhogy minél újabb videó feltöltésről lesz szó, annál kisebb eséllyel tudod majd megnézni a legjobb minőségben (már ha különböző minőségű streamben feltették, mint a youtube-on).
2015. dec. 24. 13:02
 14/14 jonnymcf válasza:
Természetesen lehet, nekem alapból van VIDEA alkalmazás a TV-n így ott is lehet teljes filmeket nézni, vagy sorozatokat. Böngészőn keresztül nekem nem nagyon játszotta a videókat. Ja 2014-es LG SMART TV-m van.
2015. dec. 27. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!